Mobiele Beveiligingsmast
leegstandsbewaking

In onder andere het dorp Bellingwolde hebben wij onlangs een bijdrage geleverd aan de beveiliging van een voormalig asielzoekerscentrum (AZC) gebouw. Dit pand, dat enige tijd leeg heeft gestaan, is kwetsbaar gebleken voor kraak, vandalisme, brandstichting en diefstal. Om deze risico's te minimaliseren en de veiligheid van het gebouw en de omgeving te waarborgen, hebben wij een mobiele beveiligingsmast geplaatst

Waarom een Mobiele Beveiligingsmast?

Leegstaande gebouwen zoals dit voormalige AZC zijn vaak doelwitten voor krakers en vandalen, waarbij diefstal, vandalisme en brandstichting zeer waarschijnlijk is. Het gebruik van een mobiele beveiligingsmast met warmtedetectie biedt een flexibele en effectieve oplossing om deze bedreigingen tegen te gaan. Onze beveiligingsmast is uitgerust met de nieuwste technologieën.

Voordelen van onze Beveiligingsoplossing

Het plaatsen van een mobiele beveiligingsmast biedt meerdere voordelen:

Preventie van Kraak en Vandalisme en Brandstichting

Door continue bewaking en directe reacties op verdachte activiteiten.

Kostenbesparend

Vermindert de noodzaak voor permanente beveiligingspersoneel.

Flexibiliteit

De mast kan eenvoudig worden verplaatst naar andere locaties indien nodig.

Gemoedsrust

Eigenaren en omwonenden kunnen erop vertrouwen dat het pand goed beschermd is
Met deze installatie dragen wij bij aan een veiligere omgeving in Bellingwolde en zorgen wij ervoor dat het voormalige AZC-gebouw niet ten prooi valt aan illegale activiteiten.

Conclusie

Wij zijn trots op de bijdrage die wij hebben geleverd aan de beveiliging van het oude AZC-gebouw in Bellingwolde. Met onze mobiele beveiligingsmast bieden wij een robuuste en betrouwbare oplossing voor de bescherming van leegstaande panden. Wij blijven ons inzetten voor de veiligheid en het welzijn van gemeenschappen door innovatieve beveiligingsoplossingen te leveren.

Heeft u ook een leegstaand pand dat beveiligd moet worden? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze mobiele beveiligingsoplossingen.

Ontdek de mogelijkheden!

Dé totaal oplossing voor mobiele beveiliging!
Contactgegevens
Copyright 2024 © HÉ-jij | Webdesign: Jak Design | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap
Chat openen
Heb je last van een storing? Stuur ons een berichtje.